Bovillage: κρεατοσκευάσματα αλά γαλλικά από τους Ambassadors

09 December 2019

Bovillage: κρεατοσκευάσματα αλά γαλλικά από τους Ambassadors

Επίδειξη γαλλικής κοπής και αξιοποίησης του γαλλικού βόειου κρέατος Bovillage πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Την επίδειξη έκανε η ομάδα των Bovillage Ambassadors με τη συμμετοχή του κρεοτέχνη της Γαλλικής Διεπαγγελματικής Interbev Luc Perez.

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εκπαιδευτικό κέντρο της Rational και από την ομάδα των Ambassadors έλαβαν μέρος οι: Μιχάλης Ζαμπέτρος, Άγγελος Ζώγος, Αντώνης Καραμαλέγκος, Νίκος Λασκαρέλλης, Θοδωρής Ρούσσος, Τάσος Σπυρόπουλος, Γιάννης Χατζηγρηγορίου. Καλεσμένοι ήταν πολλοί κρεοπώλες, οι οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την επίδειξη κρεοτεχνίας. Παρόντες και οι κτηνίατροι Βασίλης Κατέρης και Βασίλης Παρίσης από τις Σχολές Επαγγελμάτων Κρέατος Αθήνας και Λάρισας αντίστοιχα.

Στο κέντρο του ενδιαφέροντος ο Luc Perez, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις για τον τρόπο που επεξεργάζονται το κρέας οι Γάλλοι κρεοπώλες. Ακούραστη και πρόθυμη να δώσει πληροφορίες για τη γαλλική μάρκα βόειου κρέατος η Ρομίνα Τζαρέλλα, από την εταιρεία Sopexa, φορέα εκτέλεσης της γαλλικής διεπαγγελματικης για τις δράσεις της bovillage στην Ελλάδα.

Οι δράσεις προώθησης του Bovillage συνεχίζονται.

09 December 2019
Banner
Banner