Bovillage: Γίνεται 10 ετών και βάζει τα γιορτινά της στη Food Expo, 16-18/3

27 February 2019

Bovillage: Γίνεται 10 ετών και βάζει τα γιορτινά της στη Food Expo, 16-18/3

Story Highlights

  • Με νέο λογότυπο και μήνυμα η μάρκα για τον εορτασμό των 10 ετών από τη δημιουργία της
  • Την Κυριακή 17 Μαρτίου η εορταστική εκδήλωση
  • Food Expo, Metropolitan Expo
  • 16-18 Μαρτίου 2019
  • Hall 2, D25-E57

Related Articles

Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο στην κλαδική έκθεση Food Expo από 16 έως 18 Μαρτίου αναμένεται να υποδεχτεί τους Έλληνες επαγγελματίες του κλάδου κρέατος η μάρκα γαλλικού βόειου κρέατος ανώτερης ποιότητας Bovillage.

Με αφορμή τα 10 χρόνια από τη δημιουργία και τη δραστηριοποίησή της στην Ελλάδα, η μάρκα Bovillage θα παρουσιάσει την ανανεωμένη της εικαστική ταυτότητα.

Με κεντρικό μήνυμα «Υπογραφή ποιότητας» και λογότυπο που παραπέμπει έντονα σε σφραγίδα εγγύησης, η Bovillage επιβεβαιώνει την ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, µε σεβασμό στις εγγενείς αξίες που αποτέλεσαν και έμπνευση για τη δημιουργία της, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής στη Food Expo, η Bovillage θα παρουσιάσει, εκτός από τη νέα εικαστική της προσέγγιση, τα νέα εργαλεία επικοινωνίας καθώς και ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων από τους εκπροσώπους της Γαλλικής ∆ιεπαγγελματικής αλλά και των εταιριών µελών της: καθημερινά θα πραγματοποιούνται κοπές και γευσιγνωσίες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο περίπτερο, από εξειδικευμένη ομάδα chefs και artisans κρεοπωλών από τη Γαλλία, ενώ προβλέπονται και σεμινάρια παρουσίασης κοπών για σπουδαστές σχολών κρεοπωλών.

Να σημειωθεί επίσης ότι η ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση της Bovillage θα αποτελέσει αφορμή για τον εορτασμό της 10ετίας και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Το τριετές πρόγραμμα δράσεων της Γαλλικής ∆ιεπαγγελματικής Interbev και της Βοvillage στην Ελλάδα χειρίζεται η εξειδικευμένη εταιρία στο marketing τροφίμων και κρέατος, Sopexa.

27 February 2019
Banner
Banner