Ανανεωμένη και με πλούσιο περιεχόμενο η ιστοσελίδα της ΕΔΟΚ

08 May 2019

Ανανεωμένη και με πλούσιο περιεχόμενο η ιστοσελίδα της ΕΔΟΚ

Με ανανεωμένη εμφάνιση και ενημερωμένο περιεχόμενο παρουσιάζεται πλέον η ιστοσελίδα της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος.

Η ιστοσελίδα φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς, όχι μόνον για τα μέλη της Διεπαγγελματικής αλλά για όλους τους επαγγελματίες του τομέα του κρέατος, με τις ειδήσεις που αφορούν στις δράσεις και τις θέσεις της ΕΔΟΚ, και φυσικά την επικαιρότητα στη χώρα μας και το εξωτερικό.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΔΟΚ, στη διεύθυνση https://edokhellas.com/ «οι επισκέπτες μπορούν επιπλέον να βρουν πληροφορίες για τη λειτουργία των διεπαγγελματικών οργανώσεων στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, το νομικό πλαίσιο που τις διέπει και την «ακτινογραφία» του τομέα του κρέατος στη χώρα μας. Ακόμη, η ιστοσελίδα αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τους δημοσιογράφους, καθώς καταγράφει και παρουσιάζει με συνοπτικό τρόπο τα επίσημα στοιχεία για όλους τους κλάδους του τομέα, ενώ καθιστά εύκολα προσβάσιμα όλα τα Δελτία Τύπου της ΕΔΟΚ για τις δράσεις και τις θέσεις της σχετικά με διάφορα επίκαιρα ζητήματα».

Πιο συγκεκριμένα στόχος της Διεπαγελματικής είναι, μέσω της ιστοσελίδας, να παρέχει διαρκώς επίκαιρα στοιχεία και ενημέρωση με όλη την ειδησεογραφία για την παραγωγή, τη μεταποίηση, το εμπόριο και την υγιεινή/ευζωία των ζώων, με επιστημονικές μελέτες, χρήσιμες συμβουλές και ειδικά αφιερώματα για θέματα που αφορούν την ελληνική ζωική παραγωγή και τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά των παραγόμενων προϊόντων, αλλά και το κρέας στην ελληνική κοινωνία. Επίσης, θα υπάρχει αδιάλειπτη ενημέρωση για τα δύο ευρωπαϊκά προγράμματα της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος (Meet the Lamb και Signed by Nature).

«Τα θέματα θα προέρχονται από όλους τους κλάδους που απαρτίζουν την ΕΔΟΚ, έτσι ώστε να εξυπηρετεί την ενημέρωση όλων των επαγγελματιών του τομέα, ενώ ειδική θέση θα καταλαμβάνει η γαστρονομία, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τους υπόλοιπους κλάδους του τομέα» επισημαίνει η ανακοίνωση της ΕΔΟΚ και συμπληρώνει ότι οι επισκέπτες θα βρίσκουν αρθρογραφία που θα θέτει ζητήματα ενδιαφέροντος για τον τομέα (π.χ. επιστημονικά ή νομοθετικά θέματα) ή και θα συμβάλλει στην ενημέρωση των επαγγελματιών (π.χ. φορολογικά ζητήματα).

«Η ΕΔΟΚ φιλοδοξεί, η ανανεωμένη ιστοσελίδα της να αποτελέσει εργαλείο καθημερινής χρήσης των επαγγελματιών και όλων των ενδιαφερομένων για τον τομέα του κρέατος και προς την κατεύθυνση αυτή υπόσχεται να συνεχίσει να εργάζεται και στο μέλλον» καταλήγει η ανακοίνωση.

08 May 2019
Banner