Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΟΚΚ για τον Σταύρο Πέρρο

31 January 2022

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΟΚΚ για τον Σταύρο Πέρρο

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε μετά την είδηση του θανάτου του Σταύρου Πέρρου, η ΠΟΚΚ. Στην ανακοίνωση σημειώνει:

«Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών εκφράζει τη θλίψη και την βαθύτατη οδύνη του για την αδόκητη απώλεια του φίλου – συνάδελφου και συναγωνιστή Σταύρου Πέρρου.

Διετέλεσε Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας επί πολλά χρόνια, Πρόεδρος του Συνδέσμου Κρεοπωλών Πειραιά και μέλος στο Δ.Σ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και της ΓΣΕΒΕΕ.

Άνθρωπος δραστήριος, δημιουργικός και με όραμα για τον κλάδο των Κρεοπωλών. Πάλεψε μαχητικά για τα δικαιώματα της Ομοσπονδίας, την οποία  υπηρέτησε με υποδειγματικό ήθος ως απλό μέλος και αργότερα  ως Πρόεδρός της. Η προσφορά του αδιάλειπτη και πολυσχιδής.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και εκτίμηση.

Τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Καλό Παράδεισο».

Μήνυμα του Γιάννη Βουτσινά, προέδρου ΕΕΠ

Εξάλλου, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, αποχαιρετιστήριο μήνυμα είχε απευθύνει και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γιάννης Βουτσινάς. Όπως έγραψε ο κ. Βουτσινάς:

Θέλω να αποχαιρετήσουμε από τη ζωή εναν αξιόλογο και έντιμο άνθρωπο, μαχητικό συνδικαλιστή, εργατικό επαγγελματία και πάνω από όλα, καθαρό και ευθύ στις κουβέντες του.

Απεβίωσε το μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηριου Πειραιά, ο καλός άνθρωπος, Κορυδαλλιώτης Κρεοπώλης, μέλος Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ και επί χρόνια Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρεοπωλών, Σταύρος Πέρρος - Stauros Perros .

Υ.Γ. Τον εκτίμησα ιδιαιτέρως μόλις τον επισκεφθηκα πρώτη φορά στο μαγαζί του, όταν είδα που ανεγραφε μία ταμπέλα στο τοίχο...

"ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ MARKETING"

Και ζήτησα να μου στείλει μία ίδια στο Επιμελητήριο όπως και το έπραξε άμεσα!

Αυτός ήταν ο Σταύρος σαν χαρακτήρας...

Αιωνία του η Μνήμη!!!

31 January 2022
Banner
Banner