Την Τετάρτη 2/2 στις 3μ.μ. στο νεκροταφείο Σχιστού η κηδεία του Στ. Πέρρου

01 February 2022

Την Τετάρτη 2/2 στις 3μ.μ. στο νεκροταφείο Σχιστού η κηδεία του Στ. Πέρρου

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τον Σύνδεσμο Κρεοπωλών Πειραιά και Νήσων, «η νεκρώσιμος ακολουθία του αγαπητού μας συναδέλφου Σταύρου Πέρρου θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στο κοιμητήριο Σχιστού στις 15:00, στην 2η εκκλησία.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του».

Σημειώνεται ότι από χθες το σωματείο και η ΠΟΚΚ είχαν ανακοινώσει ότι "Επιθυμία της οικογένειας του Σταύρου Πέρρου είναι αντί στεφάνων να δοθεί χρηματικό ποσό στο φιλόπτωχο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νίκαιας".

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Συνδέσμου Κρεοπωλών Πειραιά

"Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου παραδοσιακών κρεοπωλών Πειραιά και Νήσων εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήριά προς την οικογένεια και τους οικείους του φίλου, συναδέλφου και συναγωνιστή Σταύρου Πέρρου. Η αναπάντεχη είδηση για τον αιφνίδιο θάνατό του μας γέμισε θλίψη και οδύνη. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου μας επί πολλά συναπτά έτη. Κατά τη διάρκεια της θητείας του προσέφερε τα μέγιστα στον Σύνδεσμο μας και φρόντισε να μπουν καλά θεμέλια στη βάση του για να μπορεί να συνεχίσει το έργο που οραματίστηκε. Η προσφορά του ήταν ουσιαστική και το ήθος του παράδειγμα προς μίμηση. Επίσης διετέλεσε πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρεοπωλών, μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και μέλος του Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ.

Φίλε και συνάδελφε θα σε θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και εκτίμηση.

Καλό παράδεισο"

01 February 2022
Banner
Banner