Αύξηση συμμετοχών και σημαντικές καινοτομίες στις φετινές Syskevasia και Plastica – Και το Meat News θα είναι εκεί

18 June 2018

Αύξηση συμμετοχών και σημαντικές καινοτομίες στις φετινές Syskevasia και Plastica – Και το Meat News θα είναι εκεί

Ιδιαίτερα επιτυχημένη αναμένεται να είναι, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα μηνύματα, η διοργάνωση των μεγαλύτερων εκθέσεων των κλάδων της συσκευασίας και πλαστικών: της Syskevasia (16η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics) και της Plastica (10η Διεθνή Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων, Καλουπιών & Ανακύκλωσης). Οι δύο εκθέσεις θα πραγματοποιηθούν στο Athens Metropolitan Expo, στις 12-15 Οκτωβρίου 2018.

«Με την αύξηση των συμμετοχών να αγγίζει το 40% σε σχέση με την προηγούμενη φορά και με το 85% του εκθεσιακού χώρου να είναι κλεισμένο, η επιτυχία των εκθέσεων θα είναι ακόμα μεγαλύτερη» ανακοινώνουν οι διοργανωτές, και καλούν τις ενδιαφερόμενες εταιρείες που επιθυμούν να προβληθούν, να επικοινωνήσουν το αργότερο μέχρι 15/7/18 στα τηλ: 210.8056205, -7 ή/και στο email: info3ek@otenet.gr.

Φετινές καινοτομίες

Οι δύο εκθέσεις θα παρουσιάζουν φέτος και μερικές καινοτομίες που αποσκοπούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση εκθετών και επισκεπτών. Μία από αυτές θα είναι το Hosted Buyers Program όπου καλύπτονται διαμονή ή/και αεροπορικά εισιτήρια σε στοχευμένες εισαγωγικές εταιρείες από συγκεκριμένες χώρες του εξωτερικού με σκοπό να έρθουν σε επαφή με τις εξαγωγικές εταιρείες/εκθέτες στα πλαίσια των εκθέσεων. Η δεύτερη καινοτομία που θα γίνει και για πρώτη φορά σε έκθεση είναι ότι εκτός από την ηλεκτρονική καταγραφή των επισκεπτών στην είσοδό τους θα υπάρχει και η δυνατότητα για ηλεκτρονική καταγραφή των επισκεπτών και στο περίπτερο του κάθε εκθέτη μέσω smartphones και ενοικίασης κωδικών.

Οι εκθέσεις θα έχουν για ακόμη μία φορά τη στήριξη σημαντικών φορέων όπως ο ΣΥΒΙΠΥΣ (Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγών Υλικών Συσκευασίας), η ΕΕΧ (Ένωση Ελλήνων Χημικών), η ΠΕΤΕΤ (Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων), ο ΣΒΠΕ (Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος) κ.ά. οι οποίοι με τη σειρά τους θα οργανώσουν ημερίδες, συνέδρια και ομιλίες σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες. Για πρώτη φόρα η Syskevasia και η Plastica θα έχουν τη στήριξη και τριών επιμελητηρίων: του Ελληνο-Γερμανικού, του Ελληνο-Τουρκικού και του Ελληνο-Βουλγαρικού.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκθέσεων είναι αναρτημένο στις ιστοσελίδες www.syskevasia-expo.gr και www.plastica-expo.gr ενώ, όπως πληροφορούν οι διοργανωτές, διαθέσιμη κατόπιν ζήτησης είναι και η προκαταρκτική λίστα εκθετών.

* Το Meat News και το meatnews.gr θα πάρουν και αυτή τη φορά μέρος στην έκθεση Syskevasia και θα σας περιμένουν στις 12-15 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo.

18 June 2018
Banner
Banner