Επιτυχία στην ημερίδα με τον Λάζαρο Ράπτη
Related Articles
Περισσότεροι από 50 επαγγελματίες της εστίασης και κρεοπώλες συμμετείχαν στην ημερίδα που οργάνωσε η εταιρεία Σιμσιρίκης - Εξοπλισμοί Μαζικής Εστίασης, την Δευτέρα 4/7, στην Αλεξανδρούπολη.
Η ημερίδα είχε τρεις θεματικές ενότητες:
-Ξηρή ωρίμανση (Dry Aging)
-Συσκευασία σε κενό (Vacuum Packing)
-Μαγειρική σε κενό (Sous Vide).
Την παρουσίαση έκανε ο R&D Chef και σύμβουλος γαστρονομίας Λάζαρος Ράπτης. Οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον γνωστό chef να μαγειρεύει, ενώ γεύτηκαν καταπληκτικά πιάτα και επιδόρπια μαγειρεμένα με την μέθοδο sous vide.
Παράλληλα στον ίδιο χώρο παρουσιάστηκαν οι νέες σειρές επαγγελματικής κουζίνας της Baron, οι φούρνοι της Venix, η πλήρης σειρά των πλυντηρίων πιάτων της Dihr και φυσικά οι συσκευές κενού και sous vide της Intercom που αντιπροσωπεύει η εταιρεία Σιμσιρίκης στην ελληνική αγορά.