ΜΑΪΟΣ 2013
Περιεχόμενα:
- Αφιέρωμα: Τα πάνω-κάτω σε αδειοδοτήσεις, ελέγχους. Ο νέος Υγειονομικός Κανονισμός που τίθεται σε εφαρμογή φέρνει μεγάλες αλλαγές. Παραμένει ερωτηματικό η ενιαία εφαρμογή του.
- Νέα μείωση των εισαγωγών το 2012. Ποιες χώρες - προμηθευτές έβλαψε η δυσπραγία των ελληνικών νοικοκυριών.
- Συνέντευξη: Φρανκ Σαρλέ, υπεύθυνος εξαγωγών για την Ελλάδα της Bigard. Μιλά για τη σχέση του Ομίλου με τη χώρα μας και σημειώνει: "παρακολουθούμε με ευαισθησία τις αλλαγές".
- Η ελληνική πτηνοτροφία κινδυνεύει με αφανισμό. Συνέντευξη με τον Απόστολο Ζιώγα, πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Οργανώσεων Πτηνοτρόφων Παραγωγών.
- To υψηλό κόστος του φθηνού κρέατος. Μια ανάλυση από τη LE MONDE DIPLOMATIQUE.
- Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τον Οδηγό Υγιεινής Πρακτικής για τις εγκαταστάσεις παραγωγής προϊόντων κρέατος.
- Ας κάνουμε πραγματικότητα το λογότυπο της ΠΟΚΚ. Σχολιάζει ο Σάββας Κεσίδης.
- Δυο σελίδες με νέα της Ένωσης Κρεοπωλών Αθηνών.
- Βασίλης Παλιούρας: Ο τυχερός κρεοπώλης στην κλήρωση του Meat News.
- Κι ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος επιχειρήσεων.