MΑΡΤΙΟΣ 2013
Περιεχόμενα:
- Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας, Ελευθέριος Γίτσας, μιλά για το εγχείρημα της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος και τονίζει: Ώριμες πλέον οι συνθήκες.
- Απαραίτητη μια μακροχρόνια εθνική στρατηγική για την ανάπτυξη του τομέα κρέατος. O κ. Γιώργος Οικονόμου, εντεταλμενος σύμβουλος του ΣΕΒΕΚ, καταθέτει τη δική του άποψη.
- Το αλογίσιο κρέας έθεσε σε δοκιμασία τους ακνόνες ασφαλεία της Ε.Ε. Η πίεση για φθηνότερο κρέας, οδηγεί τη βιομηχανία σε ακραίες «λύσεις».
- Χαράλαμπος Φλωρίδης: Οι προοπτικές διακίνησης κρέατος στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον.
- Ο παρακείμενος χώρος του κρεοπωλείου. Ο διευθυντής της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος, Γιάννης Κωτσέλης, καταθέτει την δική του άποψη για τον χώρο παρασκευής προϊόντων κρέατος ενός κρεοπωλείου.
- Ο ΕΦΕΤ εκπαιδεύει. Ο Βαγγέλης Μουρελάτος, προϊστάμενος του Τμήματος Εκπαίδευσης του ΕΦΕΤ, δίνει συνέντευξη στο Meat News.
- Η διαβούλευση έληξε, το νομοσχέδιο θα... δούμε. Ασαφή σημεία και αντιδράσεις – Συναγερμός στον κτηνιατρικό κόσμο για τις εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμων – Προβληματισμός και για ΕΦΕΤ.
- Το λουκάνικο που έγινε... μουσείο. Currywurst - το διατροφικό έμβλημα της γερμανικής πρωτεύουσας.
- Η Αγορά του Καταναλωτή που διχάζει.
- Γαλακτικό οξύ και… με το νόμο.