ΜΑΡΤΙΟΣ 2016
Περιεχόμενα:
- Αφιέρωμα: «Ζεστή γωνιά» - το συν στο σύγχρονο κρεοπωλείο
- Ανάλυση: Το πρόβλημα του χοιρινού
- Θέμα: Ο νέος παγκόσμιος χάρτης του εμπορίου
- Συνέντευξη με τον Στέλιο Φραγκούλη: Εμπιστοσύνη στα ελληνικά παραδοσιακά αλλαντικά
- Εξαπλώνεται το «κρέας σε αναμονή»
- Συνέντευξη με τον πρόεδρο του Συλλόγου Κρεοπωλών Ν. Χανίων, Ιωσήφ Κουρομιχελάκη
Ακόμα:
- Ο R&D Chef Λάζαρος Ράπτης δημιουργεί ένα κρεατοσκεύασμα για τη βιτρίνα του κρεοπωλείου
- Τρεις νέες βιτρίνες στο διαγωνισμό βιτρίνας που συνεχίζεται
- Η σελίδα της Ένωσης κρεοπωλών Αθήνας - Αττικής
- Ειδήσεις από τη διεθνή αγορά
- Ρεπορτάζ από τη δράση των σωματείων κρεοπωλών