
- ΑΦΙΕΡΩΜΑ. Ευκαρία ενίσχυσης μεταποιητικών επιχειρήσεων κρέατος
- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. Αντώνης Ζαμπέλας, πρόεδρος ΕΦΕΤ: Ο ρόλος του ΕΦΕΤ, οι προκλήσεις και το στοίχημα της εμπιστοσύνης των καταναλωτών
- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. Γιώργος Βενιεράκης, πρόεδρος κτηνοτρόφων Ρεθύμνου: «Πουλάμε και χάνουμε» - Η σκληρή αλήθεια της κτηνοττροφίας στην Κρήτη
- Η στατιστική των ανατιμήσεων. Τι δείχνουν τα στοιχεία πωλήσεων των λιανεμπορικών επιχειρήσεων
- Τι γνώμη έχουν οι Έλληνες καταναλωτές για το «μαρμαρωτό» βόειο κρέας
- Αγορές με βάση την τιμή και όχι την ποιότητα για τους μισούς καταναλωτές
- Νέα διαδικασία κατάρτισης του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων
Και όπως κάθε μήνα:
- Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
- Διαγωνισμός βιτρίνας
- Η σελίδα της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας
- Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
- Και ένας πλήρης επαγγελματικός κατάλογος