ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023
Περιεχόμενα:
- Ένα πολύ παραγωγικό τριήμερο. Ρεπορτάζ από το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Το Κρέας και τα Προϊόντα του
- Συνέντευξη: Ιάκωβος Σαγιάς, 50 χρόνια στον εξοπλισμό του κρεοπωλείου
- Αφιέρωμα: Εξοπλισμός των επιχειρήσεων κρέατος
- Ενέχει κινδύνους η ωρίμανση του κρέατος; Επιστημονική γνωμοδότηση της EFSA
- Νομοθεσία. Νέα προσέγγιση για τον υπολογισμό της δυναμικότητας των σφαγείων
- Πώς τα ταμπελάκια ΕΛΛΗΝΙΚΟ κόστισαν πολύ ακριβά…
- Πόσο συμμορφώνονται τα κρεοπωλεία με τις απαιτήσεις για το παρασκευαστήριο;
- Το πρώτο Δημόσιο ΙΕΚ «Τεχνικός Κρέατος και Κρεατοσκευασμάτων»
- Συνέντευξη με τον Θ. Ευθυμίου, πρόεδρο Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Τρικάλων: Εμπιστοσύνη στα τοπικά κρεοπωλεία
- Το παραδοσιακό κρεοπωλείο ως βασικός πρωταγωνιστής στην ποιότητα του κρέατος. Άρθρο του Σ. Κεσίδη, προέδρου της ΠΟΚΚΚ