- Αφιέρωμα: Ράλι τιμών και στο κρέας. Το κόστος παραγωγής, η επάρκεια τροφίμων και ζωοτροφών, και η επισιτιστική ασφάλεια σε εμπόλεμη κατάσταση
- Συνέντευξη με τον Στέφανο Ίσερη, γενικό διευθυντή Vion Food Hellas: Πρέπει όλοι να αντιμετωπίσουμε τις ανατιμήσεις με σύνεση, για να μην υπάρξουν τριγμοί στην αγορά
- Πασχαλινές προτάσεις από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη και τρεις κρεοπώλες
- Μελέτη της ICAP για τον κλάδο του κρέατος
- Μειωμένη προσφορά βόειου κρέατος αναμένουν αναλυτές
Και όπως κάθε μήνα:
- H βιτρίνα του μήνα. Ο διαγωνισμός συνεχίζεται
- Οι σελίδες της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας
- Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
- Εμπορικός κατάλογος