- Αφιέρωμα: Ράλι τιμών και στο κρέας. Το κόστος παραγωγής, η επάρκεια τροφίμων και ζωοτροφών, και η επισιτιστική ασφάλεια σε εμπόλεμη κατάσταση
 - Συνέντευξη με τον Στέφανο Ίσερη, γενικό διευθυντή Vion Food Hellas: Πρέπει όλοι να αντιμετωπίσουμε τις ανατιμήσεις με σύνεση, για να μην υπάρξουν τριγμοί στην αγορά
 - Πασχαλινές προτάσεις από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη και τρεις κρεοπώλες
 - Μελέτη της ICAP για τον κλάδο του κρέατος
 - Μειωμένη προσφορά βόειου κρέατος αναμένουν αναλυτές
 
Και όπως κάθε μήνα:
- H βιτρίνα του μήνα. Ο διαγωνισμός συνεχίζεται
 - Οι σελίδες της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας
 - Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
 - Εμπορικός κατάλογος
 



				





