- Σε χαμηλές τιμές συνεχίζει να κινείται η αγορά του αμνοεριφίου. Μιλούν: Π. Πεβερέτος, Σ. Κύρτσος, Γ. Γκουρομπίνος, Τρ. Τσαδήμας.
- Συνέντευξη. Βασίλης Σαλάτας, πρόεδρος ΣΕΒΙΖ: Ένα ακόμη χτύπημα για την κτηνοτροφία μας η αύξηση τιμών στις ζωοτροφές
- Συνέντευξη. Βίκυ Κωστοπούλου, συντονίστρια προγράμματος Signed by Nature: Διαψεύδονται οι μύθοι γύρω από το «παρεξηγημένο» αιγο-πρόβειο κρέας
- Πασχαλινές προτάσεις για το κρεοπωλείο. Ο Λάζαρος Ράπτης και τρεις κρεοπώλες προτείνουν πασχαλινά κρεατοσκευάσματα.
- Με επενδύσεις, πατέντες και μάρκετινγκ, φουλ επίθεση από το κρέας εργαστηρίου
- Επίπτωση της covid-19 στην Επισιτιστική Επάρκεια του Κόσμου – γράφει ο Απ. Ράντσιος
- Πώς επηρέασε ο κορωνοϊός την ευρωπαϊκή βιομηχανία τροφίμων
- Η ΠΟΚΚ εν μέσω πανδημίας. Άρθρο του προέδρου της Ομοσπονδίας Σταύρου Πέρρου
Και όπως κάθε μήνα:
- Η σελίδα της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας
- Ο διαγωνισμός βιτρίνας του μήνα
- Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος