- Αφιέρωμα: Νέα καταναλωτικά ήθη απαιτούν νέες στρατηγικές. Η αγορά του κρέατος στην εποχή του Covid-19. Μιλούν: Απ. Αποστολάκος, διευθύνων σύμβουλος ΟΚΑΑ, Γ. Αργυρίου, πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Εμπορικών Αντιπροσώπων, Λ. Γίτσας, πρόεδρος ΕΔΟΚ, Α. Δημητρίου, πρόεδρος ΑΠΣΙ "Η Πίνδος", Β. Μεγαλοβασίλης, πρόεδρος Ένωσης Σφαγείων Ελλάδος, Ι. Μπούρας, πρόεδρος Νέας Ομοσπονδίας Χοιροτροφικών Συλλόγων, Σ. Πέρρος, πρόεδρος ΠΟΚΚ, Στέλιος Σκαρίμπας, Αντιπρόεδρος ΣΕΒΕΚ, Γενικός Διευθυντής ELVIDA FOODS.
- Συνέντευξη. Αντώνης Ζαμπέλας, πρόεδρος ΕΦΕΤ: Σε ποσοστό άνω του 95% η συμμόρφωση των επιχειρήσεων κρέατος
- Θέμα: Η νέα πράσινη στρατηγική της Κομισιόν και οι αντιδράσεις της βιομηχανίς κρέατος. Άρθρο του Γ. Οικονόμου, εντεταλμένου συμβούλους ΣΕΒΕΚ: Ευκαιρία για να αναδείξει την υπεροχή της η ελληνική κτηνοτροφία
- Προτάσεις για τη σύγχρονη επιχείρηση κρέατος
Και όπως κάθε μήνα:
- Προτάσεις για τον κρεοπώλη, από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
- Διαγωνισμός βιτρίνας
- Επαγγελματικό αυτοκίνητο με τον Νίκο Λουπάκη
- Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος