ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014
Περιεχόμενα:
- Ιδέες από κρεοπώλες για κρεοπώλες. Έξι προτάσεις για γιορτινά παρασκευάσματα που μπορούν να κοσμήσουν την Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του κρεοπωλείου, από ισάριθμα κρεοπωλεία.
- Αφιέρωμα: Χοιρινό κρέας μεταξύ σταθεροποίησης και ανάκαμψης. Μια χαρτογράφηση της αγοράς και των προβλημάτων του χοίρειου στην Ελλάδα.
- Νέες απαιτήσεις για τις ενδείξεις στα τρόφιμα. Στις 13/12/2014 η έναρξη εφαρμογής του ΕΚ 1169/ 2011 σχετικά με τις ενδείξεις των προσυσκευασμένων και μη τροφίμων.
- Συνέντευξη: Ο Ανδρέας Δαρούδης, διευθυντής εκθέσεων της ΔΕΘ-Helexpo μιλά για την έκθεση Detrop.
- Μιλά ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Σερρών, Δημ. Παντόφλατζης.
- Αντίθετοι οι φορείς με την εισφορά κρέατος.
- Λαϊκό γλέντι από τους κρεοπώλες στη Βέροια.
- Προγράμματα προώθησης κρέατος συγχρηματοδοτούμενα από την Ε.Ε.
Ακόμα:
- Δυο σελίδες από την Ένωση Κρεοπωλών Αθήνας.
- Διεθνείς ειδήσεις.
- Ένας χρήσιμος εμπορικός κατάλογος.