Live παρουσιάσεις Κρεοτεχνίας στην DETROP
Related Articles
Με ένα πλούσιο και ενδιαφέρον τριήμερο γεμάτο live παρουσιάσεις Κρεοτεχνίας, Οστεογλυπτικής, Κρεογλυπτικής, Ξηράς Ωρίμανσης, Βιτρίνας και γευστικές δοκιμές, υποδέχονται το κοινό στην 28η DETROP στη Θεσσαλονίκη, τα μέλη της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών.
Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, «Στην Detrop πριν 2 χρόνια, δόθηκε το έναυσμα για να ξεκινήσει το ταξίδι, ώστε να πάρει μορφή και υπόσταση το όνειρό μας, που δεν είναι άλλο από την εξέλιξη του κλάδου και της τέχνης μας. 2 χρόνια μετά θα είμαστε πάλι εδώ έχοντας δουλέψει πολύ, έχοντας παλέψει για να τα καταφέρουμε. Οφείλουμε λοιπόν τιμώντας αυτά τα 2 χρόνια αλλά και την ίδια την έκθεση σαν γεγονός, να παρουσιάσουμε και να προσφέρουμε ένα πλούσιο και ενδιαφέρον τριήμερο γεμάτο live παρουσιάσεις Κρεοτεχνίας, Οστεογλυπτικής, Κρεογλυπτικής, Ξηράς Ωρίμανσης, Βιτρίνας και γευστικές δοκιμές!»
Στο πρόγραμμα αναφέρονται:
Σάββατο 2 Μαρτίου 2019
10.00 – 11.00: Kρεοτέχνες θα δημιουργήσουν μπροστά στο κοινό παρασκευάσματα.
13.00 – 14.00:
Επίδειξη οστεογλυπτικής και κρεογλυπτικής από εξειδικευμένο
μέλος της ομάδας.
16.00– 18.00: Kρεοτέχνες θα δημιουργήσουν μπροστά στο
κοινό παρασκευάσματα.
Κυριακή 3 Μαρτίου 2019
10.00 πμ – 12.00 πμ: Kρεοτέχνες δημιουργούν παρασκευάσματα και παρουσιάζουν τρόπους κοπής καθώς και στήσιμο βιτρίνας.
13:00 – 14:00: Παρουσίαση Dry Age από εξειδικευμένο και βραβευμένο μέλος της ομάδας.
15.00 – 17.00: Κρεοτέχνες θα δημιουργήσουν μπροστά στο κοινό παρασκευάσματα.
17.30: Επίσημη συνάντηση των μελών και κοπή της πίτας.
Στη διάρκεια του τριημέρου θα πραγματοποιούνται γευστικές δοκιμές, ενώ μεταξύ των παρουσιάσεων θα παρασκευάζονται και θα προσφέρονται στο κοινό διάφορα εδέσματα όπως carpaccio, tartar κ.ά.