Provil: «Μόνο η ποιότητα κάνει φίλους!»
Related Articles
Τη στενή σχέση που συνδέει την Provil με τη νέα γενιά του κρεοπωλείου έδειξε η εκδήλωση της εταιρίας, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 26/11 στο Μουσείο Οίνου. Η εκδήλωση είχε πολλά να πει στους εκατοντάδες φίλους και συνεργάτες της Provil, η οποία εξέδωσε και τη σχετική ανακοίνωση που ακολουθεί (δείτε εδώ και το ρεπορτάζ του meatnews.gr):
«Μόνο η ποιότητα κάνει φίλους! και αυτό αποδείχτηκε στην πράξη, καθώς πάνω από 500 συνεργάτες και φίλοι της Provil, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργανώθηκε την Κυριακή 26/11 στο Μουσείο Οίνου.
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη Νέα Γενιά του Κρεοπωλείου, μια γενιά νέων ανθρώπων με φρέσκες ιδέες, αγάπη για τον κλάδο και όρεξη για δημιουργία.
Εδώ και πάνω από δεκαπέντε χρόνια η Provil στέκεται δίπλα στον επαγγελματία με καινοτόμες ιδέες και προϊόντα που άλλαξαν τη λιανική του κρέατος. Μέσα σε αυτά τα χρόνια ο κλάδος εξελίχθηκε και μεγάλωσε, παρουσιάζοντας μια δυναμική που η Provil ανέκαθεν γνώριζε και γι' αυτό το λόγο επένδυε και επενδύει τόσα χρόνια σε αυτόν.
Η νέα γενιά καλείται να συνεχίσει αυτή τη δυναμική πορεία που έχει μεταμορφώσει το κρεοπωλείο.
Η εκδήλωση ήταν μια αφορμή για την εταιρεία, να βρεθεί και να γιορτάσει μαζί τους δεκαπέντε χρόνια δημιουργίας, δυνατής φιλίας και συνεργασίας. Η μεγάλη προσέλευση ήταν μια ζωντανή απόδειξη ότι οι πελάτες της Provil εμπιστεύονται τα προϊόντα της, την τεχνογνωσία των ανθρώπων της και φυσικά την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα.
Ο χαιρετισμός του κου Γ. Βογιάννου, Business Development Manager της Provil, συνόψισε αυτή τη δεκαπενταετή φιλία με ανθρώπους, που εξακολουθούν να εξελίσσουν τον κλάδο με γοργούς ρυθμούς, λέγοντας: "Οι ποιοτικές σχέσεις είναι αυτές που αντέχουν στο χρόνο. Γιατί; Γιατί βασίζονται στην συνεργασία, την εμπιστοσύνη και την επικοινωνία. Για την Provil, η ποιότητα δεν βρίσκεται μόνο στα προϊόντα που παράγει αλλά και στις σχέσεις που δημιουργεί με τους συνεργάτες της"».