Σεμινάρια Αλλαντοποιίας και Παραγωγής Κρεατοσκευασμάτων από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας

05 February 2024

Σεμινάρια Αλλαντοποιίας και Παραγωγής Κρεατοσκευασμάτων από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας

Σεμινάρια Αλλαντοποιίας και Παραγωγής Κρεατοσκευασμάτων διοργανώνει το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος τα οποία πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως (διαδικτυακά). Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 24/2/2024.

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και θα διαρκέσουν έως τις 22/02/2024, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 90 ώρες και θα διαρκέσουν 18 μέρες (από 24/02/2024 έως 21/04/20240), ενώ τα δίδακτρα ανέρχονται στα 500 ευρώ. Να σημειώσουμε πως το κόστος καλύπτει τη συμμετοχή του επιμορφούμενου για τη διάρκεια του προγράμματος, περιλαμβανομένων των υποδομών και των αναλωσίμων. Η πληρωμή γίνεται κατά 50% πριν την έναρξη του προγράμματος και 50% εντός του πρώτου μήνα, ενώ σε περίπτωση μη έγκαιρης καταβολής του συνόλου των διδάκτρων δεν μπορεί να εκδοθεί πιστοποιητικό επιμόρφωσης.

Τα σεμινάρια αφορούν τους εργαζόμενους στη βιομηχανία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων, σε κρεοπωλεία, οικοτέχνες, ενδιαφερόμενους καταναλωτές, πτυχιούχους κρεοτεχνίας, απόφοιτους σχολών τροφίμων και γενικά επαγγελματίες των τροφίμων.

Πληροφορίες και εγγραφές στο: https://kedivim-apply.ihu.gr/node/279, email: food-diaviou@food.ihu.gr, Τηλ.: 2310013379, 2310013908.

05 February 2024
Banner
Banner