Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονες Τεχνολογίες στην υπηρεσία του Ελέγχου Ποιότητας στην Επεξεργασία Κρέατος», 18/6, διοργανώνει το Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος
Related Articles
Ημερίδα διοργανώνει το Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος (ΙΠΚ) με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ) και της εταιρίας bioMérieux Industrial Applications Food Market & Product Manager - Adriatic Cluster, την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 και ώρα 10.00 πμ, στο ξενοδοχείο Electra Metropolis, Μητροπόλεως 15, 105 57 Αθήνα με είσοδο ελεύθερη (μετά από εγγραφή – δήλωση συμμετοχής).
Η ημερίδα έχει θέμα «Σύγχρονες Τεχνολογίες στην υπηρεσία του Ελέγχου Ποιότητας στην Επεξεργασία Κρέατος», ενω θα παρουσιαστούν και όσα αποτελούν την αιχμή της σύγχρονης τεχνολογίας στον τομέα του κρέατος και ειδικότερα στον κλάδο της επεξεργασίας και στο έλεγχο της ποιότητάς του.
Εισηγητές είναι η πρόεδρος του ΙΠΚ και Διευθύντρια διασφάλισης ποιότητας της εταιρίας ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ, Βένη Γκίζα, ο διευθυντής Μικροβιολογικού και Χημικού εργαστηρίου ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, Απόστολος Πατσιάς και ο bioMérieux Adriatic Cluster, Food Market & Product Manager, Βασίλης Αρβανιτίδης.
Για Δηλώσεις Συμμετοχής πατήστε εδώ ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ
Πληροφορίες τηλ.: 210 3253237
Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α
10:00 | Προσέλευση |
10:30 | Καλωσόρισμα - Χαιρετισμοί Σκαρίμπας Στυλιανός |Πρόεδρος ΣΕΒΕΚ |
10:45 | Συμβουλευτική Εργαστηρίου (Lab Consultancy) και η αξία διαχείρισης Δεδομένων σε ένα ενιαίο σύστημα του Ποιοτικού Ελέγχου (Data management) Ευαγγελία-Βένη Γκίζα |Πρόεδρος ΙΠΚ, Δ/τρια Διασφάλισης Ποιότητας Π.Γ.ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ |
11:30 | Διάλειμμα |
11:45 | Χρήση Μοριακών τεχνικών και Επαυξημένων Διαγνωστικών (Augmented Diagnostic) στην υπηρεσία του Ποιοτικού Ελέγχου Απόστολος Πατσιάς |Διευθυντής Μικροβιολογικού και Χημικού εργαστηρίου ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ |
12:30 | Διερευνώντας τα Αίτια που μπορεί να προκαλέσουν Ποιοτικά προβλήματα στην παραγωγή Τροφίμων (Route Cause Analysis) και ησημασία της επίβλεψης του Περιβάλλοντος παραγωγής (Environmental Monitoring). Βασίλης Αρβανιτίδης | bioMérieux Adriatic Cluster, Food Market & Product Manager |
13:15 | Συζήτηση – Κλείσιμο |
13:30 | Γεύμα |