Ημέρες Προμηθευτών για τη Vion και τους παραγωγούς χοιρινού κρέατος

02 January 2024

Ημέρες Προμηθευτών για τη Vion και τους παραγωγούς χοιρινού κρέατος

Σε μια θεματική εκδήλωση με τίτλο «Αλυσιδωτή συνεργασία στη διεθνή αγορά κρέατος» που διοργάνωσε η Vion, η εταιρεία θέλησε να ενισχύσει τη σχέση της με τους προμηθευτές της. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία της Vion, στο Βοxtel στη Νότια Ολλανδία. Προσκεκλημένοι ήταν όλοι οι Ολλανδοί προμηθευτές χοιρινού, περίπου 300, όσοι ανήκουν στην αλυσίδα Good Farming Balance της Vion.

Οι συναντήσεις της Vion η οποία είναι διεθνής εταιρεία παραγωγής κρέατος με έδρες παραγωγής στην Ολλανδία, τη Γερμανία και στο Βέλγιο έγινε στο πνεύμα της σημασίας της συνεργασίας μεταξύ των προμηθευτών αλλά και στο ρόλο των διαφόρων εταίρων της αλυσίδας που τη συμπληρώνουν. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε διάλογος και ενδιαφέρουσες ομιλίες μεταξύ των προμηθευτών, αλλά σερβιρίστηκαν και νόστιμα προϊόντα χοιρινού κρέατος.

Η Vion εξέφρασε την ικανοποίησή της από τις επιτυχημένες Ημέρες Προμηθευτών στο πλαίσιο των οποίων έγινε η εκδήλωση και ανυπομονεί να συνεχίσει την καλή σχέση με τους προμηθευτές της και το 2024.

02 January 2024
Banner
Banner