ΕΔΟΚ: Με στόχο την άντληση γνώσης και καλών πρακτικών, επίσκεψη στη Γαλλία μέσω Erasmus

09 September 2020

ΕΔΟΚ: Με στόχο την άντληση γνώσης και καλών πρακτικών, επίσκεψη στη Γαλλία μέσω Erasmus

Για επίσκεψη στη Γαλλία εντός του επόμενου μήνα ετοιμάζονται στην ΕΔΟΚ, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, μετά από πρόταση που είχε υποβάλει η Οργάνωση και εγκρίθηκε.

Η επίσκεψη, που προγραμματίζεται για τα μέσα Οκτωβρίου αποσκοπεί, όπως λένε στη Διεπαγγελματική Κρέατος, στην άντληση γνώσης και πρακτικών από μία χώρα που ως γνωστόν έχει μεγάλη παράδοση στην κτηνοτροφία και στον κλάδο κρέατος.

Την πολυπληθή ομάδα που θα πάρει μέρος στην 14ήμερη επίσκεψη θα αποτελούν στελέχη συνεταιρισμών και επιχειρήσεων μελών της ΕΔΟΚ, άνθρωποι με κατάρτιση και εμπειρία στα θέματα της παραγωγής, που θα μπορούν να αφομοιώσουν και να εφαρμόσουν δημιουργικά στην Ελλάδα πρακτικές και δομές οι οποίες θα συμβάλουν στην αναδιοργάνωση και βελτίωση του ελληνικού κλάδου κρέατος.

Σύμφωνα με πηγές της Διεπαγγελματικής, την αποστολή θα αποτελούν 32 άνθρωποι, και όπως φαίνεται το πρόγραμμα, σε συνεννόηση και με τη γαλλική Διεπαγγελματική Interbev, θα περιλαμβάνει επισκέψεις σε μονάδες εκτροφής και παραγωγικές εγκαταστάσεις, συζητήσεις και σεμιναριακού τύπου δράσεις σε Λυόν, Ανζέ και Παρίσι.

[Φωτο αρχείου Meat News]

09 September 2020
Banner
Banner