Δυναμική παρουσία της Bovillage στη Food Expo

12 March 2024

Δυναμική παρουσία της Bovillage στη Food Expo

Mε την παρουσία των εταιρειών-μελών της και φυσικά των Bovillage Ambassadors, η INTERBEV τίμησε τα 5 χρόνια από τη δημιουργία της ομάδας, ενώ ταυτόχρονα η μάρκα γαλλικού βόειου κρέατος ανώτερης ποιότητας Bovillage γιόρτασε τη δυναμική συμμετοχή της στην κλαδική έκθεση Food Expo, που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου 2024.

Παρουσία της Γαλλικής Διεπαγγελματικής Ένωσης Ζώντων Ζώων και Κρέατος Interbev και των εταιριών-μελών του Ομίλου Ευρωπαϊκού Βόειου Κρέατος CVBE, η Bovillage υποδέχτηκε τους συνεργάτες και πελάτες της, πραγματοποιώντας καθημερινά shows κοπής και αξιοποίησης αλλά και γευστικές δοκιμές με την φροντίδα του Γάλλου σεφ Jean Charles Métayer και της ομάδας του.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τους Bovillage Ambassadors, η δεκάδα έδωσε σύσσωμη το "παρών" και τον καλύτερό της εαυτό, Η εορταστική διάθεση φέτος που συμπληρώνονται 5 χρόνια από τη δημιουργία της ομάδας ήταν ιδιαιτέρως αισθητή.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου, η Bovillage πραγματοποίησε το καθιερωμένο της cocktail, υποδεχόμενη επαγγελματίες του κλάδου, εκπροσώπους των σχολών κρέατος αλλά και δημοσιογράφους.

Στο πλαίσιο των εορτασμών, η Claudine Allain, υπεύθυνη διεθνούς επικοινωνίας της Interbev τόνισε την επιτυχημένη πορεία και τον καίριο ρόλο της ομάδας των Ambassadors που πλαισιώνει την καμπάνια και το σύνολο των δράσεών της, ενώ υπογράμμισε τους 2 βασικούς άξονες (εκπαίδευση και προώθηση) στους οποίους βασίζεται η εκστρατεία αυτή.

Επίσης ανακοίνωσε το πρόγραμμα δράσεων για το 2024 και τόνισε τον στρατηγικό στόχο της Bovillage που δεν είναι άλλος από τη στήριξη του Έλληνα επαγγελματία, με μία άριστη πρώτη ύλη και τα ανάλογα εργαλεία προώθησής της.

Τέλος, ευχαρίστησε δημόσια τις εταιρίες μέλη της, τους εκπροσώπους και αντιπροσώπους τους, τους εισαγωγείς και εμπόρους πελάτες των εταιριών, υπογραμμίζοντας τις μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης μεταξύ των 2 χωρών.

12 March 2024
Banner
Banner