Meat News T.85
Αφιέρωμα. Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων - Επιδοτούμενο πρόγραμμα που αφορά και επιχειρήσεις κρέατος. Αφιέρωμα. Πώς ενσωματώνεται στο τουριστικό προϊόν η ελληνική γαστρονομική κουλτούρα Συνέντευξη. Γιάννης Φασουλάς, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων: Στόχος να υπάρξει...
Θετικά σημάδια στην παγκόσμια παραγωγή βοδινού έδειξαν οι καλοκαιρινοί μήνες
04.09.2020 | ΑΝΑΛΥΣΕΙΣΕξακολουθεί να υπάρχει στο σύστημα ένα απόθεμα έτοιμων βοοειδών που δεν έχει μπει ακόμη για σφαγή, όμως η παγκόσμια παραγωγή βοδινού κρέατος αρχίζει ήδη να δείχνει θετικά σημάδια μετά την αναστάτωση που επέφερε η πανδημία του Covid-19. Σε αυτό το...
Read Full Article