Eυθυγραμμισμένη συνεργασία Ελλάδας, Κύπρου, Ιταλίας, Ουγγαρίας και Ρουμανίας για την επισήμανση των τροφίμων
Η υποχρεωτική διατροφική επισήμανση των τροφίμων στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας (Front of PackNutritionLabelling = FOPNL), βρίσκεται υπό διαβούλευση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με ορίζοντα το τέλος του 2022. Σ’ αυτό το πλαίσιο της νομοθετικής πρότασης, η Ελλάδα, η Ιταλία, η...









Η αύξηση του κόστους ζωής μειώνει την κατανάλωση του κρέατος
18.07.2022 | ΑΝΑΛΥΣΕΙΣΗ πτώση της κατανάλωσης κρέατος είναι μια αναπτυσσόμενη τάση από τους λεγόμενους «flexitarians», οι οποίοι προσπαθούν να μειώσουν το κρέας και να έχουν μια πιο πλούσια σε φυτά διατροφή. Αυτή η κατηγορία αντιπροσωπεύει περίπου 1 στους 5 καταναλωτές. Και ενώ...
Read Full Article