Σημαντικές παρουσίες στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα των «Ταξιαρχών»

12 January 2023

Σημαντικές παρουσίες στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα των «Ταξιαρχών»

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της ΓΣΕΒΕΕ, του ΕΕΑ, της ΟΕΒΕΑ και της ΠΟΚΚ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας - Αττικής «Οι Ταξιάρχες».

Στα γραφεία της Ένωσης παραβρέθηκαν και αντάλλαξαν ευχές με τα μέλη της Διοίκησης των «Ταξιαρχών» ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο αντιπρόεδρος, Νίκος Γρέτζελος, ο πρόεδρος των Εστιατόρων Αττικής, Γιάννης Δαβερώνης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αθήνας, Ηλίας Μάνδρος. Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρεοπωλών εκπροσώπησε ο Ιπποκράτης Πεπονάς, μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΚΚ και γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Κρεοπωλών Πειραιά και το Σύνδεσμο του Πειραιά ο Κώστας Ζαχαράτος. Τέλος στη μικρή αυτή εκδήλωση έδωσαν το παρών ο Πάνος Κατοίκος, ο Στέλιος Μαστοράκος και η Μαρία Δαουτάκου.

Το «φλουρί» έτυχε στο κομμάτι της Ένωσης. Όλοι οι συμμετέχοντες ευχήθηκαν το 2023 να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους τους επαγγελματίες.

12 January 2023
Banner
Banner