Wagyu από την Αυστραλία, η καλύτερη μπριζόλα του κόσμου… για 2η φορά

27 September 2016

Wagyu από την Αυστραλία, η καλύτερη μπριζόλα του κόσμου… για 2η φορά

Η αυστραλιανή εταιρία παραγωγής βοδινού Jack’s Creek διατήρησε τον τίτλο και φέτος στον διαγωνισμό για την καλύτερη μπριζόλα του κόσμου, που διοργανώνεται στην Αγγλία. Φέτος ο διαγωνισμός διεξήχθη στις 22 Σεπτεμβρίου στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου και η μπριζόλα που πήρε τη νίκη προερχόταν από ένα Wagyu F2 + 75% ηλικίας 30 μηνών μεγαλωμένο με ζωοτροφή από σιτηρά.

Ο διαγωνισμός World Steak Challenge είχε φέτος αυξημένο ενδιαφέρον και ανταγωνισμό, καθώς δηλώθηκαν 83 συμμετοχές από 17 διαφορετικές χώρες του κόσμου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος των κριτών και κρεοπώλης Κιθ Μπόξλεϊ, η υποψηφιότητα που επικράτησε είχε τα χαρακτηριστικά της ολόπλευρης ποιότητας. «Κάθε ένας από τους διαγωνιζόμενους που πήραν χρυσό μετάλλιο άξιζαν να κερδίσουν και το κορυφαίο βραβείο του διαγωνισμού, όμως η υποψηφιότητα που τελικά το κατέκτησε ήταν πράγματι εξαιρετική από όλες τις απόψεις: εμφάνιση, ποιότητα, γεύση, τρυφερότητα».

Ο Πάτρικ Γουόρμολ, διευθύνων σύμβουλος της Jack’s Creek δήλωσε ενθουσιασμένος για τη δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία. «Η περσινή μας νίκη ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που μας έχει συμβεί. Η αναγνωρισιμότητα του προϊόντος μας ανέβηκε πολύ ψηλά και αυτό ήταν πολύ θετικό για την επιχείρησή μας. Αυτή είναι μια νίκη τόσο για την Αυστραλία όσο και για εμάς».

27 September 2016
Banner
Banner