Βραβείο για εξοικονόμηση ενέργειας στην ΒΑΜΒΑΚΑΣ

07 January 2015

Βραβείο για εξοικονόμηση ενέργειας στην ΒΑΜΒΑΚΑΣ

Με βραβείο για την εξοικονόμηση ενέργειας τιμήθηκε η ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε. Η βράβευση έγινε στις 17 Δεκεμβρίου 2014, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Environmental Awards 2015 για τις καλύτερες πρακτικές για την προστασία του Περιβάλλοντος και την αειφορία, που θεσμοθέτησε η εταιρία BOUSSIAS & το PLANT MANAGEMENT.
Η εταιρεία βραβεύθηκε για την εξοικονόμηση ενέργειας μέσω των εξελιγμένων συστημάτων παροχής πεπιεσμένου αέρα KAESER KOMPRESSOREN.
«Ο πεπιεσμένος αέρας είναι μία απαραίτητη μορφή ενέργειας ο οποίος κοστίζει περίπου 12% περισσότερο από την ηλεκτρική ενέργεια και αποτελεί το 15 έως και το 30% της ενεργειακής κατανάλωσης μίας βιομηχανίας.
Με τις λύσεις της ΚΑESER KOMPRESSOREN, παγκοσμίως καταξιωμένου κατασκευαστή αεροσυμπιεστών και συστημάτων πεπιεσμένου αέρα, προσπαθούμε διαρκώς να βελτιστοποιούμε τις μεθόδους παραγωγής με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας.
Βραβευτήκαμε για την προσέγγιση και για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε ώστε μελλοντικά η ελληνική βιομηχανία να μπορεί να συμμετέχει πραγματικά, ουσιαστικά, στον κοινό στόχο της εξοικονόμησης πόρων, τη μείωση εκπομπών ρύπων, αυτό που στο χώρο μας ονομάζουμε προστασία του περιβάλλοντος».
Τα βραβεία τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ενώ παράλληλα έχουν την υποστήριξη από τη ΔΕΠΑ, το FISIKON και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

07 January 2015
Banner