Οι δυναμικοί ελεγκτές βάρους GARVENS της METTLER TOLEDO ήρθαν στην ACMON DATA

11 November 2021

Οι δυναμικοί ελεγκτές βάρους GARVENS της METTLER TOLEDO ήρθαν στην ACMON DATA

H Αποκλειστική Αντιπροσωπεία δυναμικών ελεγκτών βάρους της METTLER TOLEDO, γνωστοί σε πολλούς με το όνομα Garvens, έρχονται να συμπληρώσουν την ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων μηχανημάτων ελέγχου διασφάλισης ποιότητας (Product Inspection Systems) που αντιπροσωπεύει η ACMON DATA επί σειρά ετών.

Η τεχνογνωσία και εμπειρία των ανθρώπων της Ελληνικής Εταιρίας μέλος του Ομίλου ACMON, η πλούσια λίστα πελατών που παρουσιάζει, η βαθιά γνώση φιλοσοφίας και τεχνολογίας της METTLER TOLEDO, το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό της τμήμα,  αλλά περισσότερο από όλα η αμοιβαία καλή συνεργασία που έχει καλλιεργηθεί σε βάθος χρόνων με τον πολυεθνικό κολοσσό,  αποτέλεσαν μερικούς από τους λόγους που η METTLER TOLEDO παραχώρησε την αποκλειστική αντιπροσωπία των συστημάτων checkweighers για να ολοκληρώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες στον τομέα διασφάλισης ποιότητας και ελέγχου συσκευασμένων προϊόντων.

Η Διοίκηση του ομίλου ACMON καλωσορίζει το νέο της παιδί και υπόσχεται για ακόμη μια φορά να ξεπεράσει τις προσδοκίες τόσο της METTLER TOLEDO όσο και των πελατών της.

Η Acmon Data μέλος του Ομίλου Acmon, δραστηριοποιείται από το 2003 προσφέροντας καινοτόμες λύσεις για τη σύγχρονη βιομηχανία μέσω εξειδικευμένων πληροφοριακών συστημάτων για τον Έλεγχο Παραγωγής και τη Διαχείριση Αποθήκης. Το 2007 η εταιρία ξεκίνησε ως  Αποκλειστική Αντιπρόσωπος της Mettler Toledo, στα συστήματα X-Ray & Metal Detecting ενώ σήμερα πρόσθεσε στην γκάμα της συστήματα Checkweighing & Vision. Συγχρόνως η εταιρία διαθέτει εφαρμογές βιομηχανικής ζύγισης, filling, capping, Labelling και Print&Apply.

11 November 2021
Banner
Banner