Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός ΑΕ: Είμαστε δίπλα σας!

23 April 2020

Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός ΑΕ: Είμαστε δίπλα σας!

Η Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός ΑΕ θέλει να ενημερώσει ότι στέκεται στο πλάι του κλάδου Τροφίμων αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος μας. Μέρος της εφοδιαστικής αλυσίδας είμαστε εδώ να στηρίξουμε τους παραγωγούς τροφίμων τώρα που η ανάγκη για συσκευασμένα τρόφιμα γίνεται μεγαλύτερη από ποτέ στην προσπάθεια να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού.

Εμείς φροντίζουμε να έχουμε διαθέσιμα αποθέματα υλικών συσκευασίας κάθε τύπου και μηχανήματα για να καλύψουμε τις ανάγκες των εταιρειών που συσκευάζουν. Το προσωπικό μας, όπως πάντα έκανε, είναι και τώρα εδώ, δίπλα σας καθημερινά, έτοιμο να εξυπηρετήσει την κάθε ανάγκη των συνεργατών μας.

Είμαστε εδώ, απρόσκοπτοι στο έργο μας, καταβάλλοντας την μέγιστη προσπάθεια που γίνεται από τις εταιρίες παραγωγής και διάθεσης ειδών πρώτης ανάγκης, ώστε να μην λείψει τίποτα στους ανθρώπους στην χώρα μας.  

Γνωρίζοντας την ανάγκη για συσκευασία, και εσείς που δεν συσκευάζατε έως τώρα, σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα σας καθοδηγήσει για να έχετε άμεσα, τη δική σας ασφαλή, υγιεινή, ποιοτική συσκευασία, για τα προϊόντα σας.

Σακούλες Συρρίκνωσης, vacuum απλές αλλά και ειδικές, για παστερίωση ή συσκευασία με κόκκαλο είναι στη γκάμα μας. Διαθέτουμε ειδικά φιλμ για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος, αλλά και μεμβράνες  για να καλύπτονται με ασφάλεια όλα τα προϊόντα που έρχονται σε άμεση επαφή με το καταναλωτή.

Ελάτε να προστατέψουμε το προϊόν σας, ελάτε να προστατέψουμε το καταναλωτή μας, ελάτε να προστατεύσουμε την χώρα μας!

www.vamvacas.grshop.vamvacas.gr

23 April 2020
Banner
Banner