ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜ.ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑE: Πάθος για Συσκευασία σε «Real Time»…

16 July 2020

ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜ.ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑE: Πάθος για Συσκευασία σε «Real Time»…

Από το 1935, όταν ιδρύθηκε η εταιρεία έως και σήμερα πολλές συνήθειες άλλαξαν. H βιομηχανία εξελίχθηκε, οι εφαρμογές διαφοροποιήθηκαν, αλλά η ανάγκη για έναν έμπιστο συνεργάτη με τεχνογνωσία και ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών παρέμεινε ίδια. Πόσο μάλλον τώρα, που η απαίτηση για μεγαλύτερη ασφάλεια και για προστασία της προσωπικής και εταιρικής «υγείας» είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Με γνώμονα τις ανάγκες του πελατολογίου της και με κριτήριο την παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών η Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός σχεδίασε για τους πελάτες της μία νέα υπηρεσία η οποία τους δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα μηχανήματα που χρειάζονται χωρίς να απομακρυνθούν από το γραφείο τους!

«Το μόνο που χρειάζεται είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και μετά να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο την προτεινόμενη λύση από τον υπολογιστή του γραφείου σας. Απλά αφήστε σε εμάς να κάνουμε όλες τις υπόλοιπες εργασίες – τονίζει η εταιρεία σε σχετικό δελτίο τύπου.

Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σας καθοδηγήσει με σιγουριά σε εφαρμογές όπως συγκόλληση, συρρίκνωση, περιτύλιξη, προστατευτική συσκευασία, τσερκάρισμα, συσκευασία τροφίμων, ανύψωση και ότι μπορεί να χρειαστείτε.

Εφόσον το επιθυμείτε, υπάρχει η δυνατότητα οι απομακρυσμένες δοκιμές όχι μόνο να γίνουν σε πραγματικό χρόνο αλλά και με δικά σας δείγματα τα οποία θα αποσταλούν σε εσάς για ποιοτικό έλεγχο και αξιολόγηση.

Όπως πάντα βέβαια, θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε και από κοντά στο ανακαινισμένο κτήριο μας στην Δ. Μουτσοπούλου 103, στα Καμίνια, να συζητήσουμε μαζί και να σας προσφέρουμε όλες τις παραπάνω υπηρεσίες εντελώς δωρεάν».

16 July 2020
Banner
Banner