To Meat News με τους Bovillage Ambassadors στο Παρίσι, μετά από πρόσκληση της Interbev

18 May 2022

To Meat News με τους Bovillage Ambassadors στο Παρίσι, μετά από πρόσκληση  της Interbev

Στο Παρίσι περιμένει τους Bovillage Ambassadors η γαλλική διεπαγγελματική ζώντων ζώων και κρέατος Interbev, για ένα διήμερο πλούσιο σε δράσεις και ανταλλαγές.

Είναι ένα ταξίδι, το οποίο είχε προαναγγελθεί τους περασμένους μήνες από την επικεφαλής της διεθνούς επικοινωνίας της Interbev Claudine Allain και τον πρόεδρο του Ομίλου Ευρωπαϊκού Βοείου Κρέατος Dominique Guineheux και εντάσσεται στο πλαίσιο της καμπάνιας Bovillage που υλοποιείται στη χώρα μας και έχει στόχο να επισφραγίσει τη δυνατή συνεργασία μεταξύ των 2 χωρών.

Οι δεσμοί που ενώνουν τις 2 χώρες είναι γνωστοί στην ελληνική αγορά, όπου η Γαλλία κατέχει ηγετική θέση εδώ και πολλά χρόνια, υλοποιώντας προγράμματα επιμόρφωσης και ενημέρωσης, δίνοντας ουσιαστικά εφόδια και τεχνογνωσία στους Έλληνες επαγγελματίες για παροχή προστιθέμενης αξίας στην πώληση.

Με κεντρικό μήνυμα, «το επάγγελμα του artisan δεν γνωρίζει σύνορα» που είχε ακουστεί δυνατά από τον βραβευμένο κρεοτέχνη Romain Leboeuf στη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ελλάδα, διοργανώνεται ένα πλούσιο σε δράσεις διήμερο για την ελληνική αποστολή.

Μεταξύ άλλων προβλέπονται:

  • Workshop και τελετή υποδοχής στην Εθνική Ανώτατη Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος στο Παρίσι παρουσία του Γάλλου προέδρου της Ομοσπονδίας Κρεοπωλών Γαλλίας Jean Claude Guihard
  • Επίσκεψη και ξενάγηση στην αγορά του Rungis, τη μεγαλύτερη αγορά νωπών προιόντων παγκοσμίως
  • Επίσημο δείπνο για την ελληνική αποστολή από την INTERBEV στο πρώτο εστιατόριο κρεοπωλείο του Παρισιού
  • Επισκέψεις σε επιλεγμένα κρεοπωλεία – ανάμεσα σε αυτά, το κρεοπωλείο του Romain Leboeuf

Την αποστολή θα πλαισιώνει ο Luc Perez, εκπαιδευτής κρεοτέχνης της γαλλικής διεπαγγελματικής και επίτιμο μέλος της ομάδας των Bovillage Ambassadors και η υπεύθυνη του προγράμματος προώθησης και ενημέρωσης της Bovillage Ρομίνα Τζαρέλλα.

Το Meat News θα καλύψει δημοσιογραφικά την αποστολή.

A Paris λοιπόν. Σύντομα κοντά σας με περισσότερα!

18 May 2022
Banner
Banner