Την Κυριακή το 35ο Ετήσιο Συνέδριο της ΠΟΚΚ

13 June 2016

Την Κυριακή το 35ο Ετήσιο Συνέδριο της ΠΟΚΚ

Την πρόσκληση για τις λεπτομέρειες και για το πρόγραμμα του 35ου ετήσιου Συνεδρίου της απέστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, στα σωματεία-μέλη της. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιουνίου και ώρα 9:00 π.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου Essence Living και στο πρώτο μέρος του προγράμματος προβλέπονται χαιρετισμοί του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Μήτση, του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη, του Δημάρχου Ιωαννίνων κ. Μπέγκα, καθώς και του Προέδρου ΟΕΒΕ Ιωαννίνων κ. Μπάρμπα. Θα ακολουθήσουν ομιλίες από τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθά, τον Πρόεδρο του ΟΑΕΕ κ. Τσαλίκη και τον εκπρόσωπο Γενικού Γραμματέα Εμπορίου κ. Μυτιληνάκη. Το πρώτο μέρος του Συνεδρίου θα κλείσει με την απονομή τιμητικής πλακέτας στη μνήμη του πρώην Προέδρου του σωματείου κρεοπωλών Ιωαννίνων, Β. Στεργίου.
SYNEDRIO POKKΣτο δεύτερο μέρος και έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα θα ακολουθήσει ενημέρωση και συζήτηση επί των θεμάτων που έχουν εγγραφεί στην ημερήσια διάταξη του Συνεδρίου:
1) Οικονομικός απολογισμός περιόδου: (1/1/2015-31/12/2015), α) έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής, β) έγκριση Ισολογισμού 2015, γ) έγκριση Προϋπολογισμού 2016.
2) Διοικητικός απολογισμός περιόδου: (31/5/2015-19/6/2016), έγκριση και απαλλαγή της Διοίκησης από κάθε ευθύνη.
3) Μητρώο κρεοπωλών
4) Πρόταση της Kafsis-Green για αποκομιδή C3
5) Αναβάθμιση Καταστατικού, σχετικά με το ποιοι έχουν δικαίωμα να εκλέγονται μέλη στα σωματεία και επικύρωση της απομάκρυνσης του κ. Ντουράκη, από τη θέση του Α’ αντιπροέδρου της ΠΟΚΚ
6) Διευκρινιστική εγκύκλιος ΦΠΑ για ζώντα ζώα (προμήθεια κρέατος από τον παραγωγό)
7) Σχεδιασμός ημερίδων ανά την Ελλάδα για την αναβάθμιση και πιστοποίηση των επαγγελματικών προσόντων, των αυτοαπασχολούμενων και των εργαζομένων στα παραδοσιακά κρεοπωλεία
8) Ενημέρωση για τα πεπραγμένα της ΕΔΟΚ
Το Συνέδριο αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 3:00 το μεσημέρι με τις αποφάσεις του σώματος και την έγκριση ψηφίσματος.
Σημειώνεται ότι τη διαδικασία μπορούν να παρακολουθήσουν, χωρίς δικαίωμα ψήφου, οι αντιπρόσωποι των σωματείων-μελών της ΠΟΚΚ των οποίων δεν υπάρχει εκπροσώπηση.

13 June 2016
Banner
Banner