Κυκλοφορεί το τεύχος Ιανουαρίου του Meat News

09 January 2015

Μικρή κατανάλωση, στροφή στα φθηνότερα είδη, χαμηλές τιμές θα είναι τα χαρακτηριστικά της αγοράς κρέατος και το 2015, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των στελεχών της. Όσο για την ελληνική παραγωγή κρέατος δεν αναμένεται κάποια αντιστροφή στη φθίνουσα συμμετοχή που έχει στην συνολική κατανάλωση κρέατος στη χώρα μας. Αυτές είναι οι εκτιμήσεις που κατέγραψε το Meat News σε ένα επίκαιρο αφιέρωμα με τίτλο Τι περιμένει η αγορά κρέατος από τη νέα χρονιά, το οποίο δημοσιεύεται στο τεύχος Ιανουαρίου.
Ανάμεσα στα υπόλοιπα θέματα του τεύχους ξεχωρίζουμε τη συνέντευξη με τον εκπρόσωπο της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης βόειου και χοιρινού κρέατος της Ουγγαρίας, Dul Udo Endre, o οποίος δηλώνει ότι η χώρα του αναζητά εταίρους στο κρέας.
Επίσης ένα ενδιαφέρον θέμα για τη μεταφορά ζώντων ζώων, η οποία ακολουθεί κατά πόδας τη συρρίκνωση της ελληνικής κτηνοτροφίας.
Ο καθηγητής Σπ. Ραμαντάνης παρουσιάζει το Ετήσιο ημερολόγιο αυτοελέγχου, το οποίο είναι υπό έκδοση και απευθύνεται σε ολόκληρη την αλυσίδα του κρέατος.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα περιεχόμενα του τεύχους.
Ακόμα όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να διαβάσουν ηλεκτρονικά όλα τα προηγούμενα τεύχη του Meat News, πατώντας εδώ

Layout 1

09 January 2015
Banner
Banner