Κυκλοφόρησε το Meat News Φεβρουαρίου

03 February 2015

Κυκλοφόρησε το Meat News Φεβρουαρίου

Τα τοπικά προϊόντα στο μενού των ξενοδοχείων, είναι ο τίτλος του αφιερώματος που φιλοξενεί το νέο τεύχος του Meat News. Το περιοδικό καταγράφει κάποιες φιλόδοξες προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε η πλούσια γαστρονομική μας παράδοση να περάσει και στα μενού των ξενοδοχείων.
Στο ίδιο τεύχος ο διευθύνων σύμβουλος της γνωστής εταιρείας Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός, Γιάγκος Βαμβακάς, καταθέτει τις εμπειρίες του από τον εξοπλισμό επιχειρήσεων στο τομέα των τροφίμων και υπογραμμίζει ότι υπάρχουν προϊόντα και τεχνολογίες που ουσιαστικά αυτοχρηματοδοτούν μια επένδυση.
Από τα υπόλοιπα θέματα του περιοδικού ξεχωρίζουμε την ανάλυση για το πώς οι χώρες BRICS αλλάζουν τις ισορροπίες στο χοιρινό κρέας, αλλά και την άκρως χρηστική παρουσίαση της νομοθεσίας για τους ελέγχους των επιχειρήσεων, από ειδικούς συνεργάτες μας.
Το Meat News από αυτό το τεύχος ξεκινά μια ακόμα συνεργασία με τον γνωστό στο χώρο του κρέατος R&D Chef Λάζαρο Ράπτη, ο οποίος κάθε μήνα θα παρουσιάζει μια δημιουργία για τους αναγνώστες μας.
Συνεχίζεται ακόμα ο διαγωνισμός βιτρίνας, προβάλλοντας τις πιο ενδιαφέρουσες προσπάθειες που στέλνουν οι αναγνώστες του περιοδικού.
Δείτε αναλυτικότερα τα περιεχόμενα εδώ

Layout 1

03 February 2015
Banner
Banner