Τα κρεοπωλεία δεν είναι επιλέξιμα για το ΕΣΠΑ

14 June 2016

Τα κρεοπωλεία δεν είναι επιλέξιμα για το ΕΣΠΑ

Τα κρεοπωλεία δεν εντάσσονται στις επιχειρήσεις που είναι επιλέξιμες για τα επιδοτούμενα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως και όλο το λιανικό εμπόριο. Το Meat News επανέρχεται σε αυτή την "είδηση" επειδή έχει ενημερωθεί από αναγνώστες του περιοδικού ότι κάποιοι επαγγελματίες δέχονται τηλεφωνικές κλήσεις από "γραφεία συμβούλων", τα οποία τους ζητούν κάποιο χρηματικό ποσό για να τους ετοιμάσουν "φάκελο" προς ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Μετά από επικοινωνία μας με γραφεία συμβούλων, ενημερωθήκαμε ότι πράγματι δρουν επιτήδειοι, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την αγωνία πολλών επαγγελματιών να βρουν χρηματοδοτικά εργαλεία, ζητούν χρήματα, τα οποία όμως δεν καταλήγουν σε κανένα φάκελο, αφού δεν υφίσταται τέτοια δυνατότητα.

Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους επαγγελματίες να μην εμπιστευτούν τέτοιες "εταιρείες" και πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ενέργεια να ζητούν λεπτομερή ενημέρωση και στοιχεία της εταιρείας που τους καλεί. Καλό είναι επίσης να έρχονται σε επαφή με τα σωματεία τους, ώστε να επαληθεύουν τις οποιεσδήποτε πληροφορίες δέχονται.

14 June 2016
Banner
Banner