Μια συζήτηση για το σύγχρονο κρεοπωλείο

20 February 2015

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για το σύγχρονο κρεοπωλείο θα γίνει στο πλαίσιο του Συνεδρίου Το κρέας και τα Προϊόντα του «από το στάβλο στο πιάτο». Στη συζήτηση θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι του κλάδου και των αρμόδιων υπηρεσιών.
Συγκεκριμένα σε στρογγυλό τραπέζι που θα γίνει την Κυριακή 1/3/2015 (ώρα 14.15) με θέμα Απαιτήσεις και προοπτικές λειτουργίας του σύγχρονου κρεοπωλείου θα συμμετέχουν:
Σταύρος Πέρρος και ο Σάββας Κεσίδης, πρόεδρος και γεν. γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, οι οποίοι θα παρουσιάσουν Το πλαίσιο λειτουργίας του κρεοπωλείου στην επόμενη δεκαετία.
Νικόλαος Ζιώγας, από το Τμήμα Ελέγχων Επιχειρήσεων, της περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΦΕΤ θα παρουσιάσει τις Νομοθετικές απαιτήσεις του Επίσημου Ελέγχου στα κρεοπωλεία.
Παναγιώτα Παπαδάκη, προϊσταμένη του Τμήματος Σφαγείων και λοιπών Εγκαταστάσεων Κρέατος και Προϊόντων Κρέατος, του Υπουργείου Παραγωγικής ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η οποία θα μιλήσει για τη Ρύθμιση θεμάτων λειτουργίας παρασκευαστηρίου παρακείμενου χώρου καταστημάτων λιανικής πώλησης κρεάτων.
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γενικός Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας Αγροτικών Προϊόντων του ΕΛΓΟ «Δήμητρα» Αντώνης Φωτόπουλος.
Υπενθυμίζουμε ότι οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στη Θεσσαλονίκη, παράλληλα με την έκθεση Detrop.

20 February 2015
Banner
Banner