Συζήτηση για τις σύγχρονες απαιτήσεις διακίνησης του κρέατος στο Συνέδριο Κρέατος 2019

24 January 2019

Συζήτηση για τις σύγχρονες απαιτήσεις διακίνησης του κρέατος στο Συνέδριο Κρέατος 2019

Συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με θέμα "Από το σφαγείο στο κρεοπωλείο - Σύγχρονες απαιτήσεις για τη διακίνηση κρέατος" θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Συνεδρίου Κρέατος 2019, το οποίο διοργανώνει το περιοδικό Meat News.

Στη συζήτηση έχουν κληθεί και θα παραβρίσκονται οι κλαδικοί φορείς των κρεοπωλών (ΠΟΚΚ), των σφαγείων (Ένωση Σφαγείων Ελλάδος), των εμπόρων (Ένωση Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων Μακεδονίας - Θράκης - Θεσσαλίας), ενώ από τις αρμόδιες υπηρεσίες θα παραβρεθούν η κτηνίατρος Π. Παπαδάκη, από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο κτηνίατρος Γ. Σοφιανίδης, από την Εποπτεία Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού - ΔΗΜΗΤΡΑ και εκπρόσωπος του ΕΦΕΤ.

Η συζήτηση είναι ανοικτή και στόχο έχει να τεθούν όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του κρέατος, σχετικά με τις νομοθετικές απαιτήσεις, τους ελέγχους και τη σύγχρονη πρακτική διακίνησης του κρέατος.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη, την τρίτη ημέρα των εργασιών του Συνεδρίου και συγκεκριμένα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 17.00. Το Συνέδριο Κρέατος πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της έκθεσης Zootechnia. Ο τόπος διοργάνωσης είναι το Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης - αίθουσα "Ολυμπιάς".

Για την είσοδο στην έκθεση Zootechnia οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προεγγραφούν πατώντας εδώ

24 January 2019
Banner
Banner