Συνταγές και καινοτομίες από την Sivvas

04 December 2017

Συνταγές και καινοτομίες από την Sivvas

Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι κρεοπώλες για τις προτάσεις που ετοίμασε η εταιρεία Sivvas και παρουσίασε στην ημερίδα που διοργάνωσε στην Αθήνα, στις 3 Δεκεμβρίου. Η μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία κατακλύστηκε από δεκάδες επαγγελματίες, οι οποίοι παρακολούθησαν την προετοιμασία δεκαέξι συνταγών που είχαν προετοιμάσει οι συνεργάτες της εταιρείας και παρουσίασαν ο σεφ Σπύρος Μπατζανάκης και o Απόστολος Παούρης.

Ξεκινώντας την εκδήλωση ο επικεφαλής της εταιρείας Θωμάς Σιββάς μίλησε για μια καινοτομία που έχει ετοιμάσει η εταιρεία και αφορά τα δισκάκια για ημιέτοιμο φαγητό, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσουν οι κρεοπώλες και να κάνουν τη δική τους παρέμβαση στο delivery, αναβιώνοντας την ελληνική κουζίνα, όπως χαρακτηριστικά είπε. Ήδη η εταιρεία έχει παρουσιάσει το προϊόν αυτό στην Κρήτη πρόσφατα και έχει υπάρξει θετική ανταπόκριση.

Η ημερίδα ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τους προέδρους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, Σταύρο Πέρρο, της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας, Βασίλη Ντεληφιλιππίδη και του Συνδέσμου Κρεοπωλών Πειραιά, Νίκου Παπαλαμπόπουλου.

Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε και το νέο κατάστημα της εταιρείας (Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 127, Νέα Φιλαδέλφεια), το οποίο εκτός από την έκθεση και τους αποθηκευτικούς χώρους διαθέτει και χώρο εφοδιασμένο με τον απαραίτητο εξοπλισμό για δοκιμές.

04 December 2017
Banner
Banner