Συνελήφθη ο “μαϊμού” ελεγκτής

09 June 2015

Συνελήφθη ο “μαϊμού” ελεγκτής

Με ψεύτικη υπηρεσιακή ταυτότητα και σφραγιδάκι της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Πειραιά εντοπίσθηκε ο επιτήδειος που εμφανιζόταν ως ελεγκτής σε κρεοπωλεία της Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο "ελεγκτής" συνελήφθη και κρατείται μέχρι να του απαγγελθούν κατηγορίες.
Να θυμίσουμε ότι η ΠΟΚΚ έγκαιρα είχε προειδοποιήσει τους κρεοπώλες να προσέχουν, αφού είχε καταγγελίες κρεοπωλών, οι οποίοι έπεσαν θύματα της απάτης. Ο επιτήδειος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, παρουσιαζόταν για έλεγχο και αφού εντόπιζε "παραβάσεις" ζητούσε χρήματα από τους επαγγελματίες. Μετά την καταγγελία της ΠΟΚΚ, κινητοποιήθηκε και η Περιφέρεια Αττικής και σε συντονισμό με την αστυνομία εντοπίσθηκε ο δράστης.
Όπως δήλωσε στο www.meatnews.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σταύρος Πέρρος "η ΠΟΚΚ ενήργησε άμεσα και φθάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Όποιος βρίσκεται δίπλα στην Ομοσπονδία και ενημερώνεται δεν έχει να φοβάται κανένα έλεγχο". Κάλεσε μάλιστα τους κρεοπώλες να ενημερώνουν τα Σωματεία και την Ομοσπονδία για οτιδήποτε πέφτει στην αντίληψή τους.

 

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Δελτίο τύπου της ΠΟΚΚ
Η ΠΟΚΚ θέλει να ενημερώσει τα μέλη της ότι εντοπίστηκε ο «μαϊμού» ελεγκτής – κτηνίατρος, που διενεργούσε παράνομους ελέγχους στα κρεοπωλεία της Αθήνας και του Πειραιά και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και ανακρίνεται.
Η ΠΟΚΚ σε συνεργασία με την Κτηνιατρική Υπηρεσία Πειραιά, ενεργοποιήθηκε αμέσως μετά την καταγγελία συναδέλφου, που δέχτηκε έλεγχο στο κατάστημά του από τον δήθεν ελεγκτή, ο οποίος είχε πάνω του σφραγίδα του διευθυντή της Υπηρεσίας και του Υπουργείου και ψεύτικη ταυτότητα. Η ΠΟΚΚ ενήργησε άμεσα και ενεργοποίησε τους ελεγκτικούς και κρατικούς μηχανισμούς με αποτέλεσμα τη σύλληψή του.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κτηνιατρική Υπηρεσία Πειραιά, για την άμεση ενεργοποίηση της και τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής για τις φιλότιμες προσπάθειες των ανδρών της, οι οποίες οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη.
Η ΠΟΚΚ θέλει να τονίσει ότι ο σωστά ενημερωμένος συνάδελφος δεν έχει να φοβάται κανένα έλεγχο, ψεύτικο ή κανονικό. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχει συχνή επικοινωνία με τα κατά τόπους σωματεία και με τη διοίκηση της ΠΟΚΚ για τη σωστή και έγκαιρη ενημέρωση του.

09 June 2015
Banner
Banner