Συνέδριο Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας

06 May 2022

Συνέδριο Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας

Related Articles

Την Αιτωλοακαρνανία επέλεξε η Ελληνική Ζωοτεχνική Εταιρεία για να πραγματοποιήσει το 36ο ετήσιο Επιστημονικό της Συνέδριο το οποίο θα υποστηριχθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αλλά και από τον Δήμο Αγρινίου.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα λάβουν χώρα στο Παπαστράτειο Μέγαρο και θα διαρκέσει από τις 5 έως τις 7 Οκτωβρίου 2022.

Η ΕΖΕ, ξεκινώντας από το 1980 οργανώνει Επιστημονικά Συνέδρια, Συμπόσια και Ημερίδες σε διάφορες περιοχές της Χώρας προκειμένου να ενθαρρύνει και προωθήσει τη βασική και εφαρμοσμένη γεωτεχνική έρευνα, πραγματοποιείται στα Τμήματα Ζωικής Παραγωγής των ΑΕΙ, στα Ινστιτούτα και τους Ερευνητικούς Σταθμούς του ΕΘΙΑΓΕ και του Υπουργείου Γεωργίας, καθώς και στα Τμήματα Ζωικής Παραγωγής των ΤΕΙ.

Το επικείμενο συνέδριο θα ασχοληθεί με θέματα διατροφής, εκτροφής, γενετικής και αναπαραγωγής παραγωγικών ζώων, υδατοκαλλιεργειών και ποιότητας προϊόντων ζωικής προέλευσης αλλά θα υπάρχει και ενημέρωση για τις σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις πάνω στον τομέα ζωικής παραγωγής.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου έχει προγραμματιστεί και επίσκεψη στο Περδικάκι Αιτωλοακαρνίας, όπου εκτρέφεται η ελληνική βραχυκερατική φυλή.

Η ανακοίνωση του Συνεδρίου

06 May 2022
Banner
Banner