Συμβολή στην τεχνολογική ενημέρωση στις Fresh Food Days

23 March 2015

Συμβολή στην τεχνολογική ενημέρωση στις Fresh Food Days

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση γύρω από τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες στη συσκευασία παρακολούθησαν στελέχη επιχειρήσεων από τους τομείς του τυριού και του κρέατος το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Λάρισα. Η εταιρία ΒΑΜΒΑΚΑΣ διοργάνωσε και φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις της την διημερίδα με τίτλο «Fresh Food Days ΤΥΡΙ – ΚΡΕΑΣ» δίνοντας βήμα όχι μόνο σε στελέχη της, αλλά και σε εκπροσώπους άλλων συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. Παραβρέθηκαν στελέχη των κατασκευαστικών οίκων ULMA, SEALED AIR, DANSENSOR και LINDE, ενώ ξεχωριστή ήταν η συμμετοχή του Δρ. Νικόλαου Α. Κατερέλου.
Δεκάδες στελέχη από τους τομείς της τυροκομίας και της επεξεργασίας κρέατος από πολλές περιοχές της χώρας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις εφαρμογές που προσφέρει η τεχνολογία στα ζητήματα της συσκευασίας, με επίδειξη μηχανημάτων, υλικών, αερίων και ελεγκτικών συσκευών, αλλά και με επισήμανση των νομθετικών απαιτήσεων.
Το Meat News βρέθηκε εκεί την Κυριακή 22/3 και παρακολούθησε την ειδική παρουσίαση σε επιχειρήσεις κρέατος και σε επόμενη έκδοσή του θα προσπαθήσει να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

vamvacas Larissa 1

23 March 2015
Banner
Banner