Συμμετοχή της Βαμβακάς στην IFFA

12 April 2016

Συμμετοχή της Βαμβακάς στην IFFA

Στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση κρέατος IFFA (7-12 Μαΐου) στη Φρανκφούρτη στο περίπτερο ULMA (Hall 11.0 Stand B70), θα είναι παρούσα η εταιρεία ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε.

H ULMA είναι ο παγκοσμίως καταξιωμένος κατασκευαστής μηχανημάτων εξειδικευμένης επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων.

Την εταιρία ΒΑΜΒΑΚΑΣ θα εκπροσωπεί ο υπεύθυνος πωλήσεων του τομέα υλικών και μηχανημάτων συσκευασίας τροφίμων Δημήτρης Δράκος (τεχνολόγος τροφίμων) και την εταιρεία ULMA οι Aitor Camara και Juan Jose Gurruchaga υπεύθυνοι για την Ελλάδα.

Οι μηχανές που θα παρουσιασθούν στην έκθεση, απλές, αυτόματες, υπεραυτόματες, είναι εξοπλισμένες με την τελευταία τεχνολογία και απαντούν σε κάθε ανάγκη επεξεργασίας και συσκευασίας κρέατος και κρεατοσυσκευασμάτων. Κάθετες με πολυκέφαλο ζυγιστικό, τυλιχτικές μεμβράνης, Vacuum, Flow-Pack, Tray Sealing, Skin, Thermoforming Πλενόμενες.

Θα παρουσιαστεί επίσης πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή με την tray – sealing μηχανή TSA 875. Στο τέλος της γραμμής θα υπάρχει διαμορφωτική και κλειστική χαρτοκιβωτίων καθώς και Τhermoforming skin μηχανή με πολυστρωματικό φιλμ Darfresh της Cryovac, μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εφαρμογή που μειώνει δραστικά τη περίσσεια του φιλμ. Όλες κατασκευασμένες σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγειονομικής ασφάλειας.

CATALOGO CARNICO v0.indd

12 April 2016
Banner
Banner