Διαγωνισμός Meat News και Messe Frankfurt για δυο δωρεάν επισκέψεις στην IFFA

22 March 2022

Διαγωνισμός Meat News και Messe Frankfurt για δυο δωρεάν επισκέψεις στην IFFA

Messe Frankfurt Ελλάδος σε συνεργασία με το περιοδικό MEAT NEWS κληρώνει δύο δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια& δωρεάν κάρτες εισόδου για να επισκεφθείτε από κοντά την IFFA 2022, τη Νο. 1 Διεθνή εμπορική έκθεση για τη Βιομηχανία Κρέατος.

Η IFFA αποτελεί τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη εμπορική έκθεση του κλάδου Τεχνολογίας Επεξεργασίας Κρέατος & Εναλλακτικών Πρωτεϊνών. Κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου αλλά και νέες επιχειρήσεις θα συναντηθούν στο διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Φρανκφούρτης, από 14 έως 19 Μαΐου 2022, για να παρουσιάσουν νέα προϊόντα και λύσεις στον τομέα Τεχνολογίας Επεξεργασίας Κρέατος & Εναλλακτικών Πρωτεϊνών.

Δύο υπερτυχεροί επαγγελματίες θα κερδίσουν από ένα δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο (economy class) για Φρανκφούρτη με επιστροφή & δωρεάν κάρτες εισόδου για όλες τις ημέρες για να επισκεφθούν από κοντά την έκθεση!

Λάβετε μέρος στον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ κάνοντας κλικ εδώ!

[Μπείτε στην ιστοσελίδα κάνοντας κλικ εδώ, διαβάστε τις πληροφορίες για την IFFA, και αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας απαντήστε σε 3 απλές ερωτήσεις και μπείτε στην κλήρωση για 2 αεροπορικά εισιτήρια για Φρανκφούρτη με επιστροφή & κάρτες εισόδου, για να επισκεφθείτε από κοντά την IFFA!]

22 March 2022
Banner
Banner