Στις 1, 2, 3 Φεβρουαρίου 2019 το επόμενο Συνέδριο Κρέατος

06 July 2018

Στις 1, 2, 3 Φεβρουαρίου 2019 το επόμενο Συνέδριο Κρέατος

Την επόμενη διοργάνωση του μεγάλου επιστημονικού γεγονότος ανακοινώνει το Meat News. Tο Πανελλήνιο Συνέδριο Το Κρέας και τα Προϊόντα του «Από τον στάβλο στο πιάτο» θα πραγματοποιηθεί στις 1, 2 και 3 Φεβρουαρίου 2019, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της έκθεσης Zootechnia.

Πρόκειται για την 6η διoργάνωση, γεγονός που αποδεικνύει τη μεγάλη απήχηση που έχει στους επιστήμονες που ασχολούνται με την αλυσίδα του κρέατος και είναι η μοναδική εξειδικευμένη συνάντηση όπου κάθε δυο χρόνια παρουσιάζονται τα επιτεύγματα της έρευνας, της επιστήμης, της τεχνολογίας, αλλά και συζητούνται τα προβλήματα και οι προοπτικές αυτού του ιδιαίτερα σημαντικού τομέα της οικονομίας μας.

Το Meat News αναλαμβάνει το βάρος αυτής της απαιτητικής εκδήλωσης και καλεί όλους να συμβάλλουν στην επιτυχία του. Τόσο το επιστημονικό προσωπικό των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας, τους δημόσιους φορείς, αλλά και όλες τις επιχειρήσεις που παράγουν καινοτομίες, πραγματοποιούν έρευνες, υλοποιούν προγράμματα ή παρέχουν επιστημονικές υπηρεσίες και εξοπλισμό για την παραγωγή, την επεξεργασία, την προώθηση του κρέατος και όλων των παραγώγων του.

Ήδη καταρτίζεται η επιστημονική επιτροπή του Συνεδρίου και σύντομα θα ανακοινωθούν οι ενότητες και η θεματική του, ώστε να έχουν το χρόνο όλοι όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν παρουσίαση να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους. Παράλληλα ξεκινά η προβολή των χορηγικών πακέτων και απευθύνεται πρόσκληση σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου να στηρίξουν αυτό το θεσμό, διασφαλίζοντας παράλληλα την προβολή τους στο γεγονός.

Επισκεφτείτε τη σελίδα του Συνεδρίου στο διαδίκτυο

06 July 2018
Banner