Στην αγορά της Βουλγαρίας με «Εν Ελλάδι» η Creta Farms

16 November 2016

Στην αγορά της Βουλγαρίας με «Εν Ελλάδι» η Creta Farms

Την είσοδό της στην αγορά της Βουλγαρίας ανακοίνωσε η Creta Farms. Η κίνηση αυτή, που έρχεται λίγο μετά την αντίστοιχη ανακοίνωση για την είσοδο στην αγορά της Ρουμανίας, θα εξελιχθεί με το μοντέλο ανάπτυξης Licensing & Supply για τα προϊόντα ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, τα οποία από τις αρχές τους έτους θα βρίσκονται στα ράφια των σούπερ μάρκετ (οργανωμένο λιανεμπόριο) αλλά και στα κανάλια αυθόρμητης αγοράς, μέσω στρατηγικής συμφωνίας με τοπικό συνεργάτη.

Η Creta Farms αναφέρει ότι και στην περίπτωση της Βουλγαρίας έλαβε εξαιρετικά αποτελέσματα ευρείας αποδοχής τόσο αναφορικά με τη γευστική υπεροχή των προϊόντων όσο και τη συνταγή ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «H Βουλγαρία, με σημαντικούς ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης, με τη σχετική αγορά να ανέρχεται στα 600 εκ. ευρώ περίπου, αντιστοίχου μεγέθους με αυτήν της Ελλάδας και με θετικές προοπτικές εξέλιξης, συνιστά πρόσφορο έδαφος για την περαιτέρω ανάπτυξη της Creta Farms ABEE στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Με βάση συγκεκριμένες ενδείξεις της Creta Farms ΑΒΕΕ, θα υπάρξει μια γρήγορη διείσδυση των πατενταρισμένων προϊόντων με ελαιόλαδο (θρεπτικά άλλα και γευστικά), τα οποία αποτελούν αδιαμφισβήτητα μια διαφοροποιημένη επιλογή».

Επιπλέον, για τον στρατηγικό συνεργάτη, τονίζεται πως «αμφότερες οι πλευρές θα υποστηρίξουν συγκεκριμένο πλάνο διαφήμισης σε πληθυσμό 7 εκατομμυρίων. Η συνεργάτης βουλγάρικη εταιρεία εξυπηρετεί το σύνολο της αγοράς του μοντέρνου λιανεμπορίου, ενώ διαθέτει ιδιαίτερη ισχύ και στην αυθόρμητη αγορά (Impulse market) με 2.000 πελάτες».

16 November 2016
Banner
Banner