Στη Food Expo περιμένει τους επαγγελματίες του κρέατος, το Βοvillage
Story Highlights
- 10-12 Μαρτίου, Hall 2, περίπτερο D26-E42, Metropolitan Expo
Related Articles
Στην κλαδική έκθεση Food Expo συμμετέχει η μάρκα γαλλικού βόειου κρέατος ανώτερης ποιότητας Bovillage.
Με ένα συλλογικό περίπτερο στα χρώματα της μάρκας, εκπροσωπώντας τα 7 από τα μεγαλύτερα σφαγεία της Γαλλίας που συμμετέχουν στην εκστρατεία επικοινωνίας Bovillage της Γαλλικής Διεπαγγελματικής Interbev και του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εξαγωγής Κρέατος CVBE –Bigard, Charal, Socopa, Bressuire Viandes, Elivia, Sicarev & Union France Limousin– οι εκπρόσωποι του γαλλικού κλάδου θα υποδεχτούν στη διάρκεια της έκθεσης (10 έως 12 Μαρτίου) τους Έλληνες πελάτες τους από όλο τον κλάδο του κρέατος, με γευσιγνωσίες και ψήσιμο γαλλικών κοπών από ομάδα εξειδικευμένων σεφ.
Την Κυριακή 11 Μαρτίου το μεσημέρι (13:00) θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο cocktail Bovillage για τους Έλληνες επαγγελματίες στο περίπτερο Βovillage (Hall 2, περίπτερο D26-E42).