Συνέδριο Εconomist: Ο ρόλος της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή εφοδιαστική αλυσίδα

20 May 2021

Συνέδριο Εconomist: Ο ρόλος της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή εφοδιαστική αλυσίδα

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) σε συνεργασία με τα συνέδρια του Εconomist, ανακοινώνουν τη διοργάνωση ενός virtual συνεδρίου στις 23 Ιουνίου 2021, με τίτλο «LOGISTICS: CHALLENGES AND OPPORTUNITIES IN A POST COVID-19 WORLD - Greece’s role in Europe’s Supply Chain ».

Στόχος του συνεδρίου είναι η ανάδειξη του κομβικού ρόλου της Ελλάδας στην εφοδιαστική αλυσίδα της Ευρώπης, σήμερα και στο μέλλον.

Η πανδημία COVID-19 έφερε αναμφισβήτητα τις επιχειρήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας στην κορυφή του επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, αναδεικνύοντας τον κρίσιμο ρόλο της βιομηχανίας logistics ως κινητήριας δύναμης, πίσω από τους πλέον κρίσιμους κλάδους της οικονομίας αλλά και της κοινωνίας.

Στο συνέδριο θα συζητηθούν μεταξύ άλλων, κρίσιμα θέματα που αφορούν στον κλάδο, οι επιχειρήσεις του οποίου αντιμετωπίζουν σήμερα σημαντικές προκλήσεις και αλλαγές. Ο ρόλος των συνδυασμένων εμπορευματικών μεταφορών για την προσέλκυση διεθνών φορτίων, οι επενδυτικές ευκαιρίες που αναδύονται στον κλάδο της εφοδιαστικής στην Ελλάδα, ο αναγκαίος ψηφιακός μετασχηματισμός, οι υποδομές και η βιωσιμότητα στην εφοδιαστικής αλυσίδας, είναι μόνο μερικά από τα ζέοντα θέματα που θα αναπτυχθούν στις συνεδριακές εργασίες.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την «Χαζλής & Ρίβας», επίσημο και αποκλειστικό εκπρόσωπο των συνεδρίων του Economist για την Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και ΝΑ. Ευρώπη, με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Logistics. Περισσότερες πληροφορίες στο: The Economist Events: Logistics challenges and opportunities

20 May 2021
Banner
Banner