Συνάντηση Τελιγιορίδου με Νέα Ομοσπονδία Χοιροτρόφων

11 September 2018

Συνάντηση Τελιγιορίδου με Νέα Ομοσπονδία Χοιροτρόφων

Με τη Νέα Ομοσπονδία Χοιροτροφικών Συλλόγων Ελλάδος συναντήθηκε η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Όπως ανακοινώνει το ΥΠΑΑΤ, στη συζήτηση συμμετείχαν ο πρόεδρος κ. Μπούρας, ο αντιπρόεδρος κ. Στραβογιάννης, και μέλη της Ομοσπονδίας, και επικράτησε κλίμα συνεννόησης και κατανόησης για τον σημαντικό ρόλο της χοιροτροφίας σε μια αναπτυξιακή προοπτική της κτηνοτροφικής παραγωγής. Συζητήθηκαν ζητήματα αντιμετώπισης προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος, όπως οι ελληνοποιήσεις, μέτρα προφύλαξης από μεταδιδόμενες νόσους κλπ.

Η κ. Τελιγιορίδου αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της κτηνοτροφίας για την Ελληνική οικονομία και τόνισε τη σημασία που δίνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην αναζωογόνηση της ελληνικής υπαίθρου. Τέλος, συμφωνήθηκε να υπάρχει μια αγαστή συνεργασία ανάμεσα στους παραγωγούς και το Υπουργείο, γεγονός που όπως τόνισε η κ. Τελιγιορίδου αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος της χοιροτροφίας.

11 September 2018
Banner