Σεμινάριο για την προστασία των χοίρων στις εκτροφές, από ΥΠΑΑΤ, ΕΛΓΟ και Π.Ε. Πιερίας

20 April 2018

Σεμινάριο για την προστασία των χοίρων στις εκτροφές, από ΥΠΑΑΤ, ΕΛΓΟ και Π.Ε. Πιερίας

Σεμινάριο με θέμα: «Η σύγχρονη άποψη για την εκτροφή χοίρων στην Ευρώπη: Διατηρώντας ακέραιη την ουρά των ζώων» διοργανώνει το τμήμα Προστασίας Παραγωγικών Ζώων και Ζώων Εργαστηρίων της Διεύθυνσης Προστασίας των Ζώων, Φαρμάκων και Κτηνιατρικών Εφαρμογών του ΥΠΑΑΤ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και το Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 και ώρα 9π.μ.-2μ.μ. στο αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Κτηνιατρικών Ερευνών του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ (Θέρμη Θεσσαλονίκης, τηλ. 2310-365390/365383).

Θέματα που θα αναπτυχθούν στο σεμινάριο είναι: η σημασία της ευζωίας των χοίρων στο επίπεδο της εκτροφής, το Εθνικό και Ενωσιακό νομικό πλαίσιο για την προστασία των χοίρων, ανάλυση κινδύνων για την εκδήλωση της συμπεριφοράς δαγκώματος της ουράς και μέτρα για την πρόληψη αυτής της συμπεριφοράς,

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν τη σχετική Βεβαίωση Παρακολούθησης μετά την επιτυχή ολοκλήρωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου.

[Με πληροφορίες από www.pigfarmer.gr]

20 April 2018
Banner
Banner